Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020

ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ 2020

   Μετά από την πρόσκληση που έγινε από τον Δήμο Ηλιούπολης, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας καλωσόρισε αυτήν την πρωτοβουλία και θα λάβει μέρος στο Αποκριάτικο Καρναβάλι που διοργανώνει ο Δήμος μας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.

  Όλες οι ομάδες, είτε από σχολεία, είτε από άλλους συλλόγους που θα συμμετέχουν στο καρναβάλι του Δήμου, θα πρέπει να είναι ομοιόμορφα ντυμένες.  

  Ως Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας σκεφτήκαμε η ομάδα που θα συμμετέχει στην αποκριάτικη παρέλαση να ντυθεί EMOJI, δηλ. εικόνα και χαρακτήρας. Είναι μια εμφάνιση πολύ χαρούμενη, γιατί αποτελείται από παντός τύπου φατσούλες, γνωστή στα παιδιά, μια εμφάνιση με πολλά πολλά συναισθήματα που εκφράζουν όλους μας. Κυρίως είναι μια εμφάνιση πολύ οικονομική που θα την φτιάξουμε μόνοι μας.
  Για την στολή θα χρειαστούν δύο πράγματα: Να φοράμε όλοι μαύρα ρούχα και από πάνω ένα μεγάλο κίτρινο χαρτόνι που θα αποτυπωθεί η φατσούλα που ο καθένας θα επιλέξει. Μετά τις δηλώσεις συμμετοχής θα ορίσουμε μια μέρα συνάντησης όσοι θα συμμετέχουμε για να φτιάξουμε όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά τη φατσούλα του. Ο Σύλλογος μπορεί να καθοδηγήσει ακόμα και να βοηθήσει στην κατασκευή. Το κίτρινο χαρτόνι θα είναι δαπάνη του Συλλόγου.
  Σας παρακαλούμε όπως δηλώσετε άμεσα συμμετοχή στην φόρμα που ακολουθεί. Θερμή παράκληση όπως επιστρέψετε τη φόρμα συμπληρωμένη μέχρι την Τρίτη 11.02.2020.

Για να δείτε και να κατεβάσετε τη φόρμα πατήστε εδώ η πάνω στην εικόνα.