Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Σχολική Φωτογράφηση


Ηλιούπολη, 12.03.2019


Σ Χ Ο Λ Ι Κ Η   Φ Ω Τ Ο Γ Ρ Α Φ Η Σ Η

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Τη Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια ατομική και ομαδική αναμνηστική φωτογράφηση των παιδιών μας στο χώρο του σχολείου.
Επειδή για τη φωτογράφηση χρειάζεται η συναίνεσή σας, θα παρακαλούσαμε στην περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη φωτογράφηση του παιδιού σας, να συμπληρώσετε την υπεύθυνη δήλωση που ακολουθεί και να την παραδώσετε στο δάσκαλο/δασκάλα του τμήματός σας μέχρι την Παρασκευή 15 Μαρτίου.



Το αναμνηστικό πακέτο θα διατεθεί μετά τις διακοπές του Πάσχα και η τιμή του διαμορφώνεται στα 12€. Για τον τρόπο εξόφλησής του θα ενημερωθείτε με νέα ανακοίνωση.  
Ευχαριστούμε θερμά για την υποστήριξή σας.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

Σημείωση:
Για τους μαθητές που θα φωτογραφηθούν θερμή παράκληση την ημέρα της φωτογράφησης να αποφύγουν μαύρα ή γενικότερα σκούρα ρούχα, διότι θα φωτογραφηθούν μπροστά από μαυροπίνακα.




…………………………………………………………………………………………………...........

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ (μη συμμετοχής στη φωτογράφηση)
Ο/Η υπογράφων/-ουσα……………………………………………………….... γονέας/κηδεμόνας του/της μαθητή/-τριας……………………………………………………….....της τάξης…… του 2ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης δεν επιτρέπω στο παιδί μου να συμμετάσχει στην αναμνηστική ατομική και ομαδική φωτογράφηση του τμήματός του/της.

                                                                           Ο/Η δηλών/δηλούσα
                                               
                                                 Ονοματεπώνυμο Γονέα/κηδεμόνα,
                                                Υπογραφή, ημερομηνία



Για να κατεβάσετε την δήλωση πατήστε εδώ.