Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Αγορά Υπολογιστών

                                        
                                                                                                        


                                                                                                                                                                           Ηλιούπολη, 11.02.2019

Αγαπητοί Γονείς,
Σας ευχαριστούμε για την αγάπη με την οποία περιβάλατε μέχρι σήμερα όλες τις δράσεις του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου μας και για τη βοήθειά σας στην επίτευξη του βασικού σκοπού μας: τη συνεχή βελτίωση των συνθηκών και τη διαμόρφωση ενός δημιουργικού σχολικού περιβάλλοντος που τα παιδιά μας θα σέβονται και θα αγαπούν κατά τη διάρκεια αλλά και μετά τη λήξη των μαθημάτων τους. 

Το σχολείο μας και λόγω της παλαιότητάς του και ιδιαίτερα όσον αφορά στον εξοπλισμό του αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα. Συγκεκριμένα και αναφορικά με την αίθουσα τεχνολογίας, όλα τα μέσα που διατίθεντο μέχρι σήμερα ήταν πέραν της 25ετίας. Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι μετά από συνεννόηση και κοινή απόφαση με τον Διευθυντή του σχολείου μας, κ. Πανταζόπουλο και όσον αφορά τις ανάγκες που έχει το σχολείο μας, θέσαμε ορισμένες προτεραιότητες.
Παρ’ όλο που είναι υποχρέωση της Πολιτείας να εξοπλίσει και να αντιμετωπίσει τα όποια προβλήματα προκύπτουν σε μια σχολική μονάδα, ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου μας πήρε την απόφαση να αγοράσει και να εξοπλίσει πλήρως όλη την αίθουσα τεχνολογίας με 15 καινούργιους υπολογιστές και να αναβαθμίσει άλλους έξι (6) οι οποίοι είναι ισάξιοι των καινούργιων, για να μπορούν τα παιδιά μας πλέον να κάνουν σωστά το μάθημά τους και να ανοίξουν τους ορίζοντές τους στην ψηφιακή παιδεία..
Για να ανταποκριθούμε στην αγορά των υπολογιστών καθοριστική σημασία είχε η δική σας οικονομική βοήθεια, όσων γονέων έχουν στηρίξει με την ενίσχυση μέσω των συνδρομών τους τον Σύλλογο, όσων έχουν στηρίξει οικονομικά μέσα από διάφορες εκδηλώσεις που διοργανώνουμε, όσων έχουν στηρίξει με τον εθελοντισμό τους. Η υπόσχεση και δέσμευσή μας ήταν και είναι ότι τα χρήματα αυτά θα επιστρέφουν πάντα στα παιδιά μας με πολλαπλάσιο όφελος.

Σας ευχαριστούμε θερμά γι’ αυτό, γιατί στηρίζοντας το σχολείο μας στηρίζουμε τα παιδιά μας.


                                                                                    Με εκτίμηση

                                                                        Το Δ.Σ. του Συλλόγου γονέων